طرز تهیه راویولی ایتالیایی

pic654 طرز تهیه راویولی ایتالیایی

مواد لازم

کره ۵۰ گرم
روغن ۱ قاشق غذاخوری
قارچ ورقه شده ۳۰۰ تا ۴۰۰ گرم
آب لیمو ترش تازه ۱ قاشق غذاخوری
خامه ۲۰۰ گرم

سیر خرد شده ۳ تا ۴ حبه

آب مرغ یا قرص عصاره مرغ در آب حل شده ۱ لیوان
نمک و فلفل به دلخواه
جعفری خرد شده ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
راویولی آماده ۵۰۰ گرم
طرز تهیه :
ابتدا کره و روغن را در ماهیتابه بریزید . بعد از گرم شدن ، قارچ ها را همراه آب لیموترش به تابه اضافه کنید و با حرارت زیاد مرتب هم بزنید تا سرخ شود .
بعد از اینکه آب قارچ کشیده شد ، سیرهای خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا همراه قارچ سرخ شود ، ولی رنگ نگیرد .
سپس آب مرغ و خامه را بیفزایید و حرارت را ملایم کنید تا سس غلیظ شود . به خاطر داشته باشید که خامه وقتی خنک شود غلظت آن بیشتر می شود ، پس سس را رقیق تر بردارید تا هنگام سرو سفت نشود .
نمک و فلفل غذا را اندازه کنید و آن را با راویولی پخته و آبکش شده در روی حرارت مخلوط کنید .
اگر دوست داشتید می توانید کمی جعفری خرد شده روی آن بپاشید و سریع سرو کنید.

دیدگاه خود را بنویسید