آموزش تهیه کباب ترکی

pic23650 1 آموزش تهیه کباب ترکی

مواد لازم :

گوشت یا مرغ پخته شده
۲۵۰ گرم ،‌ پیاز خرد شده ۲ عدد ،
‌قارج خرد شده ۵۰۰ گرم

‌ جعفری خرد شده ۲۵۰ گرم
فلفل دلمه ای ۱ عدد
نمک ، فلفل به میزان لازم

اول پیاز ها را ریز خرد کرده و در تابه با مقدار خیلی کمی از روغن تفت می دهیم ( باید آب پیاز کشیده شود ) بعد مرغ یا گوشت را ریش ریش کرده و به پیاز اضافه می کنیم و بعد فلفل دلمه ای را و در آخر قارچ را نیز به مواد خود اضافه میکنیم و درب تابه را گذاشته تا کمی قارچ آب بیاندازد بعد از ۵ دقیقه درب تابه را برداشته و می گذاریم آب قارچ کشیده شود نمک و فلفل سیاه را اضافه میکنیم و در انتهای زمانیکه مواد خوب پخته شد زیر اجاق گاز را خاموش کرده و مقداری پیاز خام و جعفری را در روی مواد ریخته و یک دستمال تمیز روی مواد قرار داده و می‌گذاریم تا ۱۰ دقیقه مواد با بخار نیم پخت شود و بعد به صورت ساندویجی به همراه گوجه و خیار شور نوش جان کنید.

دیدگاه خود را بنویسید